Vuokrataan toimistotilat - Lahti

Toimistotilaa 80 - 210 m2

Aleksi10 toimistosiipi, Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti
Uutta vastaavaa täysin saneerattua toimistotilaa Lahden ydinkeskustassa. Tilat rakennetaan käyttäjän tarpeiden mukaisiksi toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Pohjapiirrokset

4.krs huoneisto4.krs huoneisto5.krs huoneisto4.krs huoneistot 2kpl

perustiedot

Vuokrahinta: Sopimuksen mukainen
Kiinteistö Kiinteistö Lahden Aleksi 10
Vapautuu Sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1964
Kerros 4 / 5
Saneerausvuosi 2020
Sijainti Aleksi 10 sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, torin laidalla.
Ympäristö Ydinkeskustan palvelut, lounaspaikat ja tapahtumat.
Varustelu  
Pysäköinti Aleksi 10ssä on tarjolla autopaikkoja kiinteistön omassa parkkihallissa ja Toriparkki on ihan naapurissa. Kellarissa on helppoa ja turvallista säilyttää myös fillaria.
Palvelut Aleksi 10 on nykyaikaisesti johdettu, perinteikäs Liike- ja toimistokiinteistö. Arjen sujumisesta vastaavat tekninen manageri ja ydinkeskustassa toimiva ketterä kiinteistönhuoltoliike. Toimitilapalvelut räätälöimme tarpeenne mukaan.
Kulkuyhteydet Aleksi 10iin on helppoa ja vaivatonta saapua kaikilla tavoilla. Fillarikaistat tulevat talon nurkalle ja paikallisbussin pysäkki on minuutin kävelymatkan päässä. Myös omalla autolla saapuminen on vaivatonta.
Muuta

Huoneistot saneerataan täydellisesti kiinteistön Aleksanterinkadun puoleiseen toimistosiipeen 4. ja 5. kerrokseen. Rakenne mahdollistaa hyvin avaran ja valoisan toimistoarkkitehtuurin.

Huoneistot rakennetaan alusta lähtien käyttäjien tarpeisiin soveltuviksi, joustaviksi ja laadukkaiksi kokonaisuuksiksi. Kerrospohja tullaan jakamaan joko 2 pienempään tai yhteen suurempaan kokonaisuuteen.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Päivitetään yhdessä toimitilaratkaisunne nykyaikaan!